Julen nærmer seg!

Vi serverer julemat som alltid og har flere gode alternativer. Husk å bestille bord i god tid. Dette kan gjøres via mail: post@baracoa.no eller direkte fra nettsiden under ''Bordbestilling''. Under ser dere utvalget av julemat 2022.

Julematen har ikke kommet på menyen enda, men reserverte julebord får julemat når de ønsker.

20211021_130913_edited.jpg

    Julelunsj     

185,-

Bakt juleskinke servert på focaccia brød med syltet rødløk, potetsalat, og salat.

20211021_123001.jpg

Pinnekjøtt Middag

385,-

Klassisk juletallerken med pinnekjøtt, rotmos og marinerte rødbeter.

20211021_123215.jpg

Pinnekjøtt med forrett

449,-

Klassisk juletallerken med pinnekjøtt, rotmos og marinerte rødbeter. Julelunsj til forrett.

20211021_123215.jpg

Pinnekjøtt med dessert

409,-

Klassisk juletallerken med pinnekjøtt, rotmos og marinerte rødbeter. Risgrøt med bringebærsaus til dessert. 

20211021_123215.jpg

Pinnekjøtt med forrett og dessert

509,-

Klassisk juletallerken med pinnekjøtt, rotmos og marinerte rødbeter. Julelunsj til forrett og risgrøt med bringebærsaus til dessert 

20211021_124017_edited_edited.jpg

Ribbe Middag

370,-

Klassisk juletallerken med ribbe, medisterkaker, julepølse, kokte poteter, rødkål og tyttebær.

20211021_124017_edited_edited.jpg

Ribbe med forrett

449,-

Klassisk juletallerken med ribbe, medisterkaker, julepølse, kokte poteter, rødkål og tyttebær. Julelunsj til forrett.

20211021_124017_edited_edited.jpg

Ribbe med dessert

409,-

Klassisk juletallerken med ribbe, medisterkaker, julepølse, kokte poteter, rødkål og tyttebær. Risgrøt med bringebærsaus til dessert.

20211021_124017_edited_edited.jpg

Ribbe med forrett og dessert

509,-

Klassisk juletallerken med ribbe, medisterkaker, julepølse, kokte poteter, rødkål og tyttebær. Julelunsj til forrett og risgrøt med bringebærsaus til dessert.