Julen nærmer seg!
Vi serverer julemat som alltid og har flere gode alternativer. Husk å bestille bord i god tid. Dette kan gjøres via mail: post@baracoa.no eller direkte fra nettsiden under ''Bordbestilling''. Under ser dere utvalget av julemat 2022.
Julematen har ikke kommet på menyen enda, men reserverte julebord får julemat når de ønsker.
Julelunsj
185,-
Bakt juleskinke servert på focaccia brød med syltet rødløk, potetsalat, og salat.
Pinnekjøtt Middag
385,-
Klassisk juletallerken med pinnekjøtt, rotmos og marinerte rødbeter.
Pinnekjøtt med forrett
449,-
Klassisk juletallerken med pinnekjøtt, rotmos og marinerte rødbeter. Julelunsj til forrett.
Pinnekjøtt med dessert
409,-
Klassisk juletallerken med pinnekjøtt, rotmos og marinerte rødbeter. Risgrøt med bringebærsaus til dessert.
Pinnekjøtt med forrett og dessert
509,-
Klassisk juletallerken med pinnekjøtt, rotmos og marinerte rødbeter. Julelunsj til forrett og risgrøt med bringebærsaus til dessert
Ribbe Middag
370,-
Klassisk juletallerken med ribbe, medisterkaker, julepølse, kokte poteter, rødkål og tyttebær.
Ribbe med forrett
449,-
Klassisk juletallerken med ribbe, medisterkaker, julepølse, kokte poteter, rødkål og tyttebær. Julelunsj til forrett.
Ribbe med dessert
409,-
Klassisk juletallerken med ribbe, medisterkaker, julepølse, kokte poteter, rødkål og tyttebær. Risgrøt med bringebærsaus til dessert.
Ribbe med forrett og dessert
509,-
Klassisk juletallerken med ribbe, medisterkaker, julepølse, kokte poteter, rødkål og tyttebær. Julelunsj til forrett og risgrøt med bringebærsaus til dessert.