



ons. 06. des.
|Asker
Vin til julemat med Kjell-Gabriel Hendrichs (Vinsmaking)
Vin til norsk julemat. Kjell-Gabriel tar deg med på en vin reise i hvilke viner som passer til norsk julemat. Det vil være størst fokus på ribbe og pinnekjøtt men vår vinekspert vil være innom andre tradisjoner. Denne gangen blir det servert mat til smakingen.
Tid og sted
06. des. 2023, 19:00 – 23:50
Asker, Strøket 17, 1383 Asker, Norge
Om arrangementet
Vin til norsk julemat.
Kjell-Gabriel tar deg med på en vin reise i hvilke viner som passer til norsk julemat. Det vil være størst fokus på ribbe og pinnekjøtt men vår vinekspert vil være innom andre tradisjoner. Denne gangen blir det servert mat til smakingen og vi vil virkelig få noen skikkelige smaksopplevelser. Vil du vite om hva som er den ultimate ribbe vinen? Da må du komme på vinkurs 6 des. Dette vil bli en kveld du vil huske lenge.
Vin kurs - 599,- - Kjell - Gabriel utvalgt Juletallerken a la Baracoa 499,- - Ribbe, Julepølse, Pinnekjøtt, småpotet, julesaus, rødkål, og glasert eple. Pakke pris 984,- - Riskrem med rød saus inkludert i pakke prisen
Påmelding frist med jule mat er bindende 1 desember