top of page
20220402_165516_edited.jpg
Valentourettes speller Jokke - 20 års jubileum
Valentourettes speller Jokke - 20 års jubileum

lør. 18. nov.

|

Asker

Valentourettes speller Jokke - 20 års jubileum

Valentourettes holder fremdeles liv i Jokkes udødelige sanger og enestående hverdagspoesi. De har spilt i hvert et hjørne av landet. En konsert med Valentourettes er så nært man kan komme Jokke uten at Jokke selv bidrar. Dette er bandmedlemmer og venner som spiller Jokkes musikk, helt i hans ånd.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

18. nov. 2023, 20:00 – 23:50

Asker, Strøket 17, 1383 Asker, Norge

Om arrangementet

Valentourettes speller Jokke!

I 2023 så er det 20 års jubileum!

Valentourettes holder fremdeles liv i Jokkes udødelige sanger og enestående hverdagspoesi. De har spilt i hvert et hjørne av landet. En konsert med Valentourettes er så nært man kan komme Jokke uten at Jokke selv bidrar. Dette er bandmedlemmer og venner som spiller Jokkes musikk, helt i hans ånd. NB! Høy allsangfaktor.

Valentourettes består av Petter Pogo, Petter Baarli, Runar «Kula» Johannessen og Tarjei Foshaug.

«(…) Det er da vi får vår belønning, når vi ser de tindrende øyne og de syngende munne, tårer og latter, sang og gauling, dansing og rabalder. Det er da vi vet at vi gjorde det riktige da vi plukka opp øksa og hogg videre selv om skogmesteren sjøl ikke lenger var blant oss. Mange skal ha takk i en sådan stund men la oss koke det hele ned til å bukke og takke Joachim Nielsen for den arven han la igjen med mottoet «Det Beste Til Meg Og Mine Venner», og la oss samtidig bukke og takke de mange som kom på konsertene og viste oss at Jokke lever og fremdeles gir noe positivt til verdiløse kvinner og menn.»

Hentet fra Petter Pogo sin gjennomgang av Valentourettes sin historie. Les hele historien her: http://www.valentourettes.com/petter-pogo-forteller/

Artwork: Christopher Nielsen

Det er en glede å få tilbake Valentourettes på Baracoa!

Dele dette arrangementet

bottom of page