top of page
20220402_165516_edited.jpg
OnklP med band -- UTSOLGT --
OnklP med band -- UTSOLGT --

lør. 27. apr.

|

Asker

OnklP med band -- UTSOLGT --

OnklP er tilbake! Og denne gangen gjør han det på egen hånd. I 2024 kan du forvente å se han på en scene nær deg med nytt band og mer i bagasjen enn noen gang før.

Tid og sted

27. apr. 2024, 21:00 – 23:50

Asker, Strøket 17, 1383 Asker, Norge

Om arrangementet

OnklP er tilbake! Og denne gangen gjør han det på egen hånd. I 2024 kan du forvente å se han på en scene nær deg med nytt band og mer i bagasjen enn noen gang før. Enhver introduksjon er egentlig overflødig. Enten det er VG eller Dagbladet, rap-fans eller svigermødre, festivalgjengere eller Securitasvakter – alle kjenner til OnklP. Alle har en mening. Alle kjenner en som kjenner en som kjenner ham. OnklP har regjert på den norske hiphop-scenen i over to tiår. Han er en prisvinnende tekstforfatter som har blitt rost opp i skyene av politikere og samfunnstopper, samt hatt en viktig stemme i samfunnsdebatten. Bak seg har han noen av de tyngste bransjeprisene, og har samarbeidet med noen av de aller største navnene i norsk musikk – på tvers av sjanger. Med sin sterke personlighet og ærlige tekster, har han beveget det norske folk både fra scenen, gjennom radio og på TV. OnklP utvikler seg stadig som artist i nye sjangre, konsentrasjoner og samarbeid, og nå står han igjen på egne ben. Når den evig energiske OnklP tar scenen igjen, er det med dedikerte fans fra alle generasjoner i publikum. Med seg har han sin enorme låtkatalog som sjangermessig spenner fra ‘Det kunne vært deg’-skiva fra 2004, via OnklP & De Fjerne Slektningene-bængeren «Styggen på ryggen» i 2014, til splitter nye OnklP-låter anno 2024.

OnklP kommer førte gang på Baracoa Asker Vi gleder oss stort til denne dagen 20 års aldersgrense Ingen bord bestilling Første mann til mølla Dørene åpner kl. 19.00 Billett slipp fredag 15 mars kl. 12.00 Her gjelder å være rask Begrenset kapasitet Kun 2 billetter for ledsager til redusert pris

Dele dette arrangementet

bottom of page