top of page
20220402_165516_edited.jpg
MadSons
MadSons

fre. 31. mars

|

Asker

MadSons

MadSons serverer coverlåter av både kjente og mindre kjente artister. Felles for repertoaret er en solid og drivende country-rock, med fete vokalharmonier.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

31. mars 2023, 21:00

Asker, Strøket 17, 1383 Asker, Norge

Om arrangementet

MadSons serverer coverlåter av både kjente og mindre kjente artister. Felles for repertoaret er en solid og drivende country-rock, med fete vokalharmonier. Bandet leverer både til et lyttende, og svingende publikum. Bandet består av fem erfarne musikere fra Drammen, Mjøndalen, Lier og Asker.

Litt om Band Medlemmer:

Kenneth Madsen - Vokal/Gitar

Madsen vokste opp i en familie der musikk og teater sto sentralt. Beatles og Elvis var de første inspirasjonskilder. Senere var det Joe Cocker, Gregg Allman og hårfagre 70-talls vokalister som førte til at unge Madsen ble med i sitt første band Cosmic Turkey på rockeverstedet i Lier på midten av 80-tallet. Siden den gang har Madsen vært med i en rekke band og arr. som bla. Strange fruit (rock& blues ) Snake oil (Rock), Johnny Walker & the famous grouse (soul, storband) og Rock n`roll docters (Little feat tribute). Ved siden av MadSons bidrar Madsen for tiden med vokal i produksjonen av nye låter for bandet Eplekollektivet.

Morten Evensen - Gitar

Inspirert av band som Led Zeppelin, Deep Purple og Allman Brothers kjøpte unge Evensen gitar for alle komfirmasjonspengene. The rest is history, som det heter. Etter å ha spilt en årrekke i forskjellige husband i tigerstaden, havnet Evensen på jazzkjøret. Han ble reddet tilbake til rocken, og hjembyen Drammen, via progbandet Heavy Horses. Ved siden av MadSons trakterer han for tiden de 6 strenger i Pilot Light som skriver eget materiale og planlegger internasjonal dominans på 7nde året. Forøvrig renslig og nogenlunde veldressert, til gitarist å være.

Bjørn Jacobsen - Bass/Vokal/Kor

Bjørn spiller elektrisk-, akkustisk-, fretless- og kontrabass. Han har over 40 års musikkerfaring innen forskjellige typer stilarter og forskjellige band. Han spiller for tiden i bandene Blue Bees, Madsons og Lars Wagle band, og har tidligere spilt i mange forskjellige band og konsultasjoner som blant annet Nippon Art, Soleglad, Blondeblues, The Generators, Asker Bluesband, The Crew, Yello Henry gang, Pål sine haner og Iver Kleive. Bjørn har spilt konserter med bla. Adam Douglas, Vidar Busk, Magnus Berg, Per Hillestad, Espen Stenhammer, Jacob Conradi, Are Grøsland, Thomas Hildrum med flere.

Vidar Øverli - Trommer/Kor

Vidar feiret 50 år som aktiv musiker i 2022. Han har bidratt i utallige band på utallige scener og innen de fleste stilarter opp igjennom årene. Eksempler er Kai Eide Band, Heat Treatment, Headache, Soul Providers, Outsiders, Flax, Blue Bees og Dylan Bonanza. Han sørger for et fjellstøtt grunnkomp i Madsons sammen med Bjørn på bass.

Ivar Berg - Tangenter/KorIvar

Berg spiller tangenter og korer, og har over 30 års erfaring fra forskjellige band. Han har spilt i forskjellige sammensetninger og stilarter - alt fra jazz til heavy. I studietiden tok Ivar et mellomfag i musikkvitenskap, og har også spilt klassisk piano. Ivar hadde i en lang periode oppdrag i flere lokale band med ukentlige konserter på puber og lokaler rundt om på Østlandet. I Madsons spiller Ivar piano, orgel og korer, men drar også frem munnspillet hvis det passer seg.

Mer om bandet på madsons.no

Book gjerne bord på baracoaasker.no

Dele dette arrangementet

bottom of page