top of page
20220402_165516_edited.jpg
Krissy Matthews and the viking blues band!
Krissy Matthews and the viking blues band!

fre. 19. apr.

|

Asker

Krissy Matthews and the viking blues band!

KRISSY MATTHEWS COMING BACK TO ASKER WITH HIS BRAND NEW ROOF BLOWING NORWEGIAN BLUES BAND!! KRISSY MATTHEWS AND THE VIKING BLUES BAND - ASKER BARACOA - FRIDAY 19 APRIL 2024

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

19. apr. 2024, 21:00 – 23:50

Asker, Strøket 17, 1383 Asker, Norge

Om arrangementet

For bare én kveld i Skjaergrards Blues Festival 2023 på Smøla, ble britisk-norske Krissy Matthews sammen med andre norske Kare Amundsen på trommer og Trond Hansen på bass. I stedet for å spille sitt vanlige Krissy Matthews Band-repertoar av komplisert og tung bluesrock, bestemte de seg for å gå ut og bare spille blues. Det var en veldig magisk, vakker og spesiell kveld med flott musikk. Krissy sa på scenen "Jeg kommer ikke til å spille blues lenger med mitt vanlige turnerende britiske band. Det er min første kjærlighet. I kveld skal vi spille blues uten noe tull, men litt rock and roll. Jeg har det slik. en flott tid, og vi vil gjøre dette igjen!"

Krissy har bestemt seg for å lage et unikt prosjekt eksklusivt for Norge. Dette heter Krissy Matthews and the Viking Blues Band (UK/N) og det vil være en håndfull av Krissys mer bluesy-låter, men også bandets favorittbluescover med de utrolige talentene til Kare Amundsen på trommer og Trond Hansen på bass. Dette er det NYESTE og HETTESTE BLUES-BANDET i byen, klare til å rive taket av enhver scene de vil pryde!!

Overalt hvor Krissy Matthews går, forlater han mengden i ærefrykt. Ingen høres ut som Krissy, som i dagens verden blir vanskeligere og vanskeligere å bli identifisert med din egen lyd. Krissy delte scene da han var 12 år gammel med gudfaren til britisk blues John Mayall, fikk karriereråd fra BB King da han var 15 og er den siste musikeren som opptrådte i Storbritannia på scenen sammen med avdøde store Jeff Healey. Krissy har fremført tusenvis av show over hele USA/Kina/Europa og deler scene med artister som Toto, Graveyard, Joe Bonamassa, Gregg Allmann, Tedeschi Trucks Band, Beth Hart og Joe Satriani. Krissy signerte til det tyske merket Ruf Records i 2021 og ga ut sin siste kritikerroste plate Pizza Man Blues og gir ut sitt neste album "Krissy Matthews and Friends" i mai 2024. Han er også et heltidsmedlem i det ikoniske tyske Hamburg Blues Band de siste 8 årene hvor han opptrer hver kveld med store sangere som Maggie Bell, STOPPOK, Chris Farlowe og Arthur Brown.

Dele dette arrangementet

bottom of page