top of page
20220402_165516_edited.jpg
Kjöter + Razorbats = Dobbel konsert!
Kjöter + Razorbats = Dobbel konsert!

fre. 01. nov.

|

Asker

Kjöter + Razorbats = Dobbel konsert!

Vi gleder oss til å presentere en dobbel konsert med to unike band. 🤘🤘Kjöter➕Razorbats 🤘🤘

Tid og sted

01. nov. 2024, 21:00 – 23:50

Asker, Strøket 17, 1383 Asker, Norge

Om arrangementet

Kjöter

Kjöter, bandet som river opp reglene og banker på døren til konformiteten. Med skrikende gitarer, buldrende bass, knallharde trommer og tekster som sier det andre kvier seg for å si, er Kjöter et uforutsigbart kraftverk på scenen. De leverer et sonisk anarki som tar lytterne med på en vill reise gjennom rå nerve.

Kjöters reise startet i 2022 da de debuterte med sin første selvtitulerte EP, etter å ha spilt inn i Tinnitus Studio i Oslo. I løpet av 2023 satte bandet seg på kartet med en rekke energifylte konserter, og ble raskt anerkjent som et av de mest spennende "up and coming" bandene innen norsk rock. Deres siste utgivelse, coverlåten "Jeg Vil Ha En Liten Hund" fra 2023, har spesielt slått an på konsertscenen og blitt en favoritt blant fansen.

Bandet dro også på sin første suksessfulle Norgesturné i 2023, hvor de besøkte byer som Oslo, Bergen, Trondheim, Drammen og Kristiansand, og satte fyr på publikum over landet. Kjöter har også delt scene med anerkjente band som The Dogs, Oslo Ess, Backstreet Girls og Valentourettes.

Nå, frem mot høsten, står deres debutalbum for tur og det er planer om en potensiell releaseturné som vil ta fansen med på en musikalsk reise de sent vil glemme.

ANMELDELSER:

"Er det Jokke? Er det Raga? Er det et coverband? Er det en parodi? Nei, det er Kjöter! Det kunne gått så voldsomt galt å etterape på denne måten, men med "Kjøttkaker" gjør disse unge Kongsberg-gutta et sant kunststykke i å viderebringe en hellig tradisjon på helt riktig vis. Et enkelt riff, glitrende nesten anakronistisk produksjon og et fantastisk refreng om at det er tomt for kjøttkaker i kjøleskapet!» «Norsk pønk- og rockhistorie bor i denne låten - og enda mer i denne vokalen." NATT&DAG - https://nattogdag.no/.../hvordan-star-det-til-i-norsk-ponk/

Razorbats

Razorbats er et av de mest underholdende banda innen The New Wave of Classic Rock. Tungt inspirert av 70-talls helter som Alice Cooper, Cheap Trick og KISS, ispedd elementer av 80-talls hårmetall og pop-punk fra 90-tallet, er Razorbats musikk en hyllest til rockens gullalder!

Bandet fikk internasjonal oppmerksomhet allerede med det kritikerroste debutalbumet Camp Rock i 2015, og det spredte seg kjapt gjetord på musikknettsider og rockeradioer over store deler av Europa og USA om at det fantes et steintøft band i Europas kulturelle randsone, som var så fett at det var umulig å ikke la seg rive med. Bandet signerte med Vocies of Wonder (Backs Treet Girls, Ulver, Thom Hell) før sitt fjerde album «Hit Crazy», som kom i mars 2023 til strålende anmeldelse over hele fjøla. Singlene (Maybe It’s Time To) Break Up The band og «Atomic» ble plukket opp av mer 200 radiostasjoner i Afrika, USA og UK, i tillegg til å få litt spilling på P13 her hjemme på berget.

Razorbats har turnert Skandinavia og UK flere ganger, og bandet består av strålende musikere med lang fartstid i rockens tjeneste. Gutta har tidligere reist verden rundt utallige ganger med band som Surferosa, Cumshots, Gothminister, Beaten To Death, Hollywood Vampires og She Said Destroy. Så dette er folk som vet både hvordan å lage et helvetes rockeshow og å få på eyeliner uten speil i en Hi-Ace fra tidlig 80-tall med dårlige støtdempere på ræva veier i Ytre Sogn!

Gjennom flere år med turnering har Razorbats vist seg å være et forrykende liveband, som elsker å underholde publikum med allsangvennlige hardrock anthems, strålende publikumstekke, dårlige vitser og et full blown rock ’n roll show! Til store glede for publikum og arrangører, og minst like stor fortvilelse for intetanende band de deler scene med. Eller som gitarist Noodles fra The Offspring så treffende sa det mellom låter på Sentrum Scene etter å sett hele gigen deres fra siden av scenen: «Did you guys get here in time to see Razorbats? They were fucking amazing!!».

Lenker: Hjemmeside: http://razorbats.com Facebook: https://www.facebook.com/razorbats/ YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC8yLQKowhEwaQLRxDPlvFYg Spotify: https://open.spotify.com/artist/6vvOA2dzG8PAQSIT4Ixct0...

Bordbestilling kun på baracoaasker.no 20 års aldersgrense

Dele dette arrangementet

bottom of page