top of page
20220402_165516_edited.jpg
IKAROS - Jonna Støme (Stand up)
IKAROS - Jonna Støme (Stand up)

fre. 17. nov.

|

Asker

IKAROS - Jonna Støme (Stand up)

Jonna Støme er klar med sin andre soloforestilling! Endelig er tiden inne for at en heterofil mann fra Oslo vest, i sin nesten beste alder, kan innta scenen og snakke om det han synes er viktig. I disse skjøre og krenkbare tider er det dette Norge trenger. Det syns i hvert fall Jonna.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

17. nov. 2023, 19:00 – 23:50

Asker, Strøket 17, 1383 Asker, Norge

Om arrangementet

Jonna Støme er klar med sin andre soloforestilling!

Endelig er tiden inne for at en heterofil mann fra Oslo vest, i sin nesten beste alder, kan innta scenen og snakke om det han synes er viktig. I disse skjøre og krenkbare tider er det dette Norge trenger. Det syns i hvert fall Jonna.

Jonna Støme klar med sitt andre soloshow, og skal omsider følge opp kultshowet «Fargerikt faenskap» fra 2009. Med over tyve års fartstid som standupkomiker ser mange på Jonna som en overlever fra en svunnen tid. Hva som er lov å mene og ytre og vitse med har i hvert fall endret seg noe i løpet av alle disse årene. I «Ikaros» får du bli med Jonna på en reise nærme sola, med fantastiske historier og vitser om alle slags fristelser det er lett å falle for.

Ifølge sine (hvite) venner fra Oslos beste vestkant kan Jonna si hva han vil og slippe unna med det, siden han har blitt kysset av solen. Tiden vil vise om dette stemmer. Vi er uansett stolte og glade over å presentere enda en helaften med Norges mest undervurderte komiske geni - gled deg til «Ikaros» med Jonna Støme.

Book gjerne bord på baracoaasker.no Id. 20

For gruppe bestillinger ta gjerne kontakt på mail - post@baracoa.no

Dele dette arrangementet

bottom of page