top of page
20220402_165516_edited.jpg
From Pipers to Bells - The best of Pink Floyd
From Pipers to Bells - The best of Pink Floyd

lør. 02. mars

|

Asker

From Pipers to Bells - The best of Pink Floyd

A Saucerful of Secrets Inviterer deg med på en reise inn i Pink Floyd sin verden A Saucerful of Secrets, Norges fremste Pink Floyd hyllestband, inviterer deg til en musikalsk reise som tar deg gjennom det legendariske Pink Floyd-universet.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

02. mars 2024, 20:00 – 23:50

Asker, Strøket 17, 1383 Asker, Norge

Om arrangementet

A Saucerful of Secrets Inviterer deg med på en reise inn i Pink Floyd sin verden A Saucerful of Secrets, Norges fremste Pink Floyd hyllestband, inviterer deg til en musikalsk reise som tar deg gjennom det legendariske Pink Floyd-universet. På denne konserten får publikum både et gjenhør med Pink Floyds største hits, samtidig som de utforsker de dypere delene av katalogen som få andre våger å tolke. Dette er en unik opplevelse som kun et band med stor "B" kan levere. Med en lidenskap for Pink Floyds musikk som er uovertruffen, bringer A Saucerful of Secrets hver eneste tone og tekst til liv på scenen. Dette er ikke bare en hyllest, det er en opplevelse! Bandet tar deg med på en reise gjennom Pink Floyds tidlige dager, fra "The Piper at the Gates of Dawn" til mesterverket "The Division Bell." Bandet viser til gangs i dette showet at de mestrer Pink Floyds unike lydlandskap. Du vil oppleve det svevende, psykedeliske lydbildet, de følelsesladde vokalene og den atmosfæren som Pink Floyd var kjent for. Men viktigst av alt, bandet legger sin egen lidenskap og sjel inn i hver eneste tone de spiller, og det merkes.

A Saucerful Of Secrets består av: Steffen Nilsen - Vokal, gitar Lasse Moe Hennum - Gitar, vokal Rune Andersen - Tangenter Kjartan Hoffmann - Bass, vokal Lasse Wahl - Trommer Lise-Mette Lindland - Vokal Line Nordvik – Vokal

Dele dette arrangementet

bottom of page