top of page
20220402_165516_edited.jpg
ÅGE STEN NILSEN (FULL CIRCLE) + WIG WAM / SUPPORT x2 TBA
ÅGE STEN NILSEN (FULL CIRCLE) + WIG WAM / SUPPORT x2 TBA

fre. 08. sep.

|

Asker

ÅGE STEN NILSEN (FULL CIRCLE) + WIG WAM / SUPPORT x2 TBA

Det beste fra hele karrieren - Åge Sten Nilsen serverer det beste fra HELE sin karriere når han går «FULL CIRCLE» ! Med et kruttsterkt repertoar med det beste fra WIG WAM, AMMUNITION, QUEEN, sine 5 solo album med mer.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

08. sep. 2023, 19:00 – 09. sep. 2023, 23:50

Asker, Strøket 17, 1383 Asker, Norge

Om arrangementet

ÅGE STEN NILSEN - FULL CIRCLE

Det beste fra hele karrieren - Åge Sten Nilsen serverer det beste fra HELE sin karriere når han går «FULL CIRCLE» ! Med et kruttsterkt repertoar med det beste fra WIG WAM, AMMUNITION, QUEEN, sine 5 solo album med mer. Med musikere fra de fleste epokene i sitt liv på scenen, er det duket for såvel bredbeint rock'n roll, pompøse Queen perler som innslag av melankolsk pop i velkjent Åge Sten Nilsen stil. Åge Sten Nilsen har i løpet av sin 38 årige karriere gitt ut 13 studioalbum og 2 live album, turnert over hele verden, fått 1 seier, 1 andreplass og 2 tredjeplasser i MGP, vunnet "Det Store Korslaget" på Tv2, vært programleder i 3 sesonger av Tv3's Singing Bee, solgt over 700.000 billetter til en av Norges største show suksesser med sitt egenproduserte Queen show "The Show Must Go On" og medvirket i utallige musikaler, show på tv og scene og turneer med legender fra såvel Mötorhead som Ritchie Blackmores Rainbow. Under pandemien gjorde han stor suksess med sin første norskspråklige utgivelse, «SHALLOW» (Så Ekte Nå) i duett med Carina Dahl, som passerte gull plate, 3 million streams, etter få måneder. Åge er også klar for en utgivelse som vokalist for Europe gitarist John Norum og er høyaktuell med WIG WAM comeback. WIG WAM lanserte sitt comeback album "Never Say Die" i Januar 2020, og fikk senere super suksess med sin hit fra 2010 «Do Ya Wanna Taste It» i HBO Max serien «PEACEMAKER», hvor den selvkomponerte låten ble kjenningsmelodi i hva som ble omtalt som 2021’s mest oppsiktsvekkende intro til den serie. På kort tid streamet den 13 år gamle låten 23 millioner streams og skjøt opp til første plass på de Amerikanske, Engelske, Australske og Irske Rock iTunes listene. «Do Ya Wanna Taste It» er selvfølgelig på repertoaret når Åge går «Full Circle». Jan Dahle/Rock ’N Roll Dreams - anmeldelse premiere konsert Geilo 2019: "Siste del av konserten er da også rent party med «The Show Must Go On» og Melodi Grand Prix-sekvens med «Wrecking Crew» og allsangfavoritten «In My Dreams». Sånt blir det stemning av. Hovedpersonen selv har også gjorten fin figur, der han igjen viser seg som en ypperlig leverandør av klassisk, melodisk rock, enten det er materiale fra solokarriera, Ammunition, Wig Wam, eller den mer enn ti år lange suksesshistorien The Show Must Go On. Finalen kommer i form av «Bohemian Rhapsody» – det mest neddempa innslaget i kveld – og med konfettibomber skapes litt ekstra feststemning. Sånn skal det gjøres, og når dette laget får et par jobber til på baken snakker vi om ei party- og rockepakke som virkelig kommer til å blåse taket av landets festlokaler."

Wig Wam

Legendariske Wig Wam er tilbake med både nytt album, «Never Say Die» og ikke bare en, men to sanger i den nye D.C Comics superheltserien «Peacemaker» fra Hollywood-filmskaperen James Gunn.

Åpningssekvensen til serien med Wig Wams klassiske 2010-hit «Do You Wanna Taste It» har allerede tatt verden med storm, og har skapt den største buzzen for bandet på over 10 år. TV-serien er en av verdens mest populære om dagen, og både youtube-klipp og audio streames i milliontall. Nå er Wig Wam klare for å ta med hele sulamitten på turné og å feire livet og bringe moroa tilbake til rock’n roll scenen. For er det noe dette bandet kan – så er det å underholde live! Ta kontakt for booking til de kommende festivalsesongene!

Wig Wam ble grunnlagt i 2001 og tre år senere ga de ut sitt debutalbum «667.. The Neighbour of the Beast». Året etter vant de den norske finalen i Eurovision Song Contest med megahiten «In my Dreams» som toppet de norske hitlistene i 6 uker og holdt seg på topp 10 i hele 19 uker. Bandet gjorde etter hvert stor suksess både i Norge og i utlandet og mottok både gull- og platinapriser for sine utgivelser «In My Dreams» (singel), «Hard To Be A Rock’n’Roller» og «Wig Wamania».

Bare i 2005 spilte Wig Wam over 200 liveshow for mer enn 300 000 mennesker og i årene etter var bandet på turné i både Japan, Tyskland, Spania, Sverige, Frankrike, England og Italia. I 2010, samme år som «Do You Wanna Taste It» toppet listene, varmet bandet opp for megastjernene KISS i Oslo før de 3 år senere, 31. august 2013 la inn årene og holdt sin aller siste konsert.

Men nå, 9 år senere er altså Wig Wam endelig tilbake og det med et smell!

Deres nyeste album «Never Say Die” har fått strålende anmeldelser i både norsk og internasjonal musikkpresse, hvor flere har gått så langt som å mene at det er bandets aller beste skive og med drahjelp fra «Peacemaker» har bandet en utrolig spennende tid i vente..

Mer info kommer!!!

Dele dette arrangementet

bottom of page