top of page
20220402_165516_edited.jpg
Adam Douglas med band! (Snart utsolgt)
Adam Douglas med band! (Snart utsolgt)

lør. 09. mars

|

Asker

Adam Douglas med band! (Snart utsolgt)

Adam Douglas er klar for vårturné og gleder seg stort til å komme ut og spille for publikum igjen. Nye låter er rett rundt hjørnet og album kommer høsten 2023. Adam og musikere har frisket opp låtlisten til konsertene med noen splitter nye låter, selvsagt sammen med kjente og kjære låter.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer

Tid og sted

09. mars 2024, 21:00 – 23:50

Asker, Strøket 17, 1383 Asker, Norge

Om arrangementet

ADAM DOUGLAS – VÅRTURNÉ

Nye låter og nytt album kommer i 2023

Adam Douglas er klar for vårturné og gleder seg stort til å komme ut og spille for publikum igjen. Nye låter er rett rundt hjørnet og album kommer høsten 2023. Adam og musikere har frisket opp låtlisten til konsertene med noen splitter nye låter, selvsagt sammen med kjente og kjære låter fra hans tidligere utgivelser.

Adam Douglas vokste opp i Oklahoma, USA, og har hentet mye inspirasjon derfra gjennom Howlin´Wolf og Ray Charles´ flørt med country. Han blander soul, gospel, jazz og roots i sin musikk. Etter solodebuten i 2013 har Adam gitt ut en rekke kritikerroste album og sang seg virkelig inn i hjertene til det norske folk under Stjernekamp på NRK i 2017.

Adams forrige studioalbum «Better Angels» ble gitt ut i mars 2021 og for den utgivelsen mottok han sin første Spellemannpris. I 2022 ble Adam Douglas tildelt «Bluesprisen» 2022 under sin konsert på Notodden Bluesfestival – en stor ære.

De siste årene har Adam etablert sin juleturné-tradisjon «An American Holiday» - som i 2022 gikk inn i sitt femte år med over 13.000 solgte billetter årlig. Det blir juleturné i 2023 også.

Adam Douglas og hans band sparker i gang våren med en knippe konserter om kort tid. De gleder seg stort til å spille og spesielt til å dele de nye låtene med publikum.

Bandet består av: Adam Douglas Thor-Erik Fjellvang, keys Kjell-Harald Litangen, gitar Ruben Fredheim Oma, bass Ruben Dalen, trommer Bodvar Tornes, lydtekniker

Vi gleder oss stort

Dele dette arrangementet

bottom of page